Пројекат поводом Међународног дана жена

Поводом Међународног дана жена, Осмог марта, полазници и наставници наше Школе реализовали су пројекат посвећен овом празнику. У реализацији пројекта учествовали су полазници свих одељења нижих и виших разреда, а њихове активности су осмислиле и организовале наставница разредне наставе Слађана Симић-Радојевић, наставница историје Марина Јовановић-Итић, наставница енглеског језика Марија Васић Перић и наставица српског језика Јелена Скробић.

У креативној радионици, коју су водиле наставнице Слађана Симић-Радојевић и Марина Јовановић-Итић, полазници су правили украсе које су изложили на паноу. Такође, наставница историје Марина Јовановић-Итић упознала их је са историјским значајем обележавања Међународног дана жена.

На часу енглеског језика, уз помоћ наставнице Марије Васић Перић, полазници су учили нове речи и изразе и писали су поруке упућене мајкама.

У оквиру овог пројекта, наставница српског језика Јелена Скробић је одржала угледни час на којем су полазници обрађивали песму „Писмо мајци“ Сергеја Јесењина.

Јелена Скробић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *